ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα- Μεγάλο βήμα το Μουντιάλ»

Πρώτα ο Βόλος και μετά Κατάρ για τον Σέρβο ,μεσοεπιθετικό

Published

on

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της Σερβίας θα αγωνιστεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να δηλώνει χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του.

Αρχικά για το γεγονός πως βρίσκεται στην αποστολή της Σερβίας δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου, είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Το περίμενα και το ήθελαν να το ζήσω αυτό, προς το παρόν να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.»

Για τις καλές εμφανίσεις και τις δύο τελευταίες νίκες της ομάδας ο «Ζίλε» σημείωσε «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους παίκτες, οι νίκες δίνουν ψυχολογία, τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν σε μία καλή στιγμή, έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και αύριο.»

Για το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από τα γκολ για καιρό και αν αυτό τον αγχώνει ανέφερε πως «Δεν με αγχώνει αυτό, εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να έρθει το γκολ.»

Ο Σέρβος μίλησε και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια λέγοντας «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει μεγάλο ταλέντο, χρειάζεται δουλειά, γιατί είναι πολύ νέο, αλλά αν δουλέψει σκληρά και σωστά έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά ακόμα και τώρα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.»

Comments

Trending