ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούτσιας: Η έως τώρα πορεία του στον Βόλο

Δανεικός από τον ΠΑΟΚ, θέλει να αρπάξει την ευκαιρία

Published

on

Ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του παιχνιδιού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο (13/11, 21:30), με τον νεαρό επιθετικό -που είναι δανεικός από τον Δικέφαλο στην ομάδα της Μαγνησίας- να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Κώστα Μπράτσου.

Ο 18χρονος, έχει αγωνιστεί έως τώρα 9 φορές με την φανέλα του Βόλου, πετυχαίνοντας 3 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συγκεκριμένα στην Superleague, μετρά 8 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, έχοντας και 1 γκολ με τον Παναιτωλικό, στην εντυπωσιακή νίκη με 3-2, με ανατροπή. Ο Κούτσιας πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Στο κύπελλο, μετρά την μοναδική του συμμετοχή ως βασικός, στην μεγάλη νίκη πρόκριση του Βόλου επί του Ιωνικού με 4-0. Ο Κούτσιας έβαλε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, στο 19′ και το 43′.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 191 λεπτά με τον Βόλο, ενώ μετρά και 95 λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα της σεζόν και τα παιχνίδια με την Λέφσκι για τα προκριματικά του Europa Conference League. Εκεί, αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι της Βουλγαρίας και ως αλλαγή στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Comments

Trending