ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά το Μουντιάλ

Πρόγραμμα «φωτιά» για τον Δικέφαλο μετά την διακοπή!

Published

on

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Δικέφαλο στο πρωτάθλημα μέχρι την επανέναρξή του μιας και ακολουθεί η διακοπή λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ.

Στα τέλη του Νοέμβρη ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κύπρο ώστε να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία πριν γυρίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να μπει στην τελική ευθεία ενόψει επανέναρξης.

Η πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου μετά την διακοπή ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσουν την «Μαύρη Θύελλα», με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 15 ή 16 Δεκεμβρίου.

Λίγα 24ωρα αργότερα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου,  με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει διευκρινιστεί για την ώρα. Το τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου για το 2022 θα είναι αυτό απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στις 27-28/12.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το καλεντάρι η αναμέτρηση με τον συμπολίτη θα διεξαχθεί στις 4 ή 5 Ιανουαρίου. Την ίδια εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Λαμία, εκεί όπου θα κοντραριστεί με την τοπική ομάδα (7 ή 8/1).

Σειρά θα πάρει ο επαναληπτικός της Τούμπας απέναντι στην Καλαμάτα, παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 11 ή 12 Ιανουαρίου. Τα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες θα συνεχιστούν με το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Στο πλαίσιο αυτής ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Όφη, με το παιχνίδι αυτό να διεξάγεται εκτός απροόπτου το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου.

Μερικά 24ωρα μετά, οι «ασπρόμαυροι» εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της «Μαύρης Θύελλας» θα υποδεχθούν στις 18-19 Ιανουαρίου το νικητή του ζευγαριού ΠαναθηναϊκόςΝΠΣ Βόλος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (σ.σ. 21 ή 22 Ιανουαρίου), και 24-26 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της φάσης των «8».

Ο ιδιαίτερα απαιτητικός Ιανουάριος θα κλείσει με την εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 ή 29 Ιανουαρίου.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

«16» Κυπέλλου: Καλαμάτα – ΠΑΟΚ (15 ή 16 Δεκεμβρίου)

14η Αγωνιστική: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (21 ή 22 Δεκεμβρίου)

15η Αγωνιστική: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (27 ή 28 Δεκεμβρίου)

16η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Άρης (4 ή 5 Ιανουαρίου)

17η Αγωνιστική: Λαμία – ΠΑΟΚ (7 ή 8 Ιανουαρίου)

«16» Κυπέλλου: ΠΑΟΚ – Καλαμάτα (11 ή 12 Ιανουαρίου)

18η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Όφη (14 ή 15 Ιανουαρίου)

* «8» Κυπέλλου: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ή Βόλος (18/19 Ιανουαρίου)

19η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (21/22 Ιανουαρίου)

*«8» Κυπέλλου: Παναθηναϊκός ή Βόλος – ΠΑΟΚ (24/26 Ιανουαρίου)

20η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (28/29 Ιανουαρίου)

 

 

 

Comments

Trending