ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι τριάδες των χαφ

Επτά παίκτες σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, έως τώρα, για τον Δικέφαλο

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πραγματοποιώντας ένα μίνι σερί τριών νικών με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο.

Κατά καιρούς έχουμε δει να εναλλάσσονται τα πρόσωπα στην τριάδα των χαφ, από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους Ντάντας – Κούρτιτς – Αουγκούστο, να είναι αυτή που συναντάμε τις περισσότερες φορές, στα 15 πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των ασπρόμαυρων, τα 10 από τα 15 παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, πάντα με γνώμονα το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, έχουμε δει την τριάδα Σβαμπ – Ντάντας – Αουγκούστο, στο πρώτο παιχνίδι με την Λέφσκι. Κούρτιτς – Ντάντας – Ελ Καντουρί, ξεκίνησαν με τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι που για λίγη ώρα είδαμε και το Ελ Καντουρί – Κούρτιτς – Μπίσεσβαρ.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε δει τις περισσότερες αλλαγές. Με τον ΠΑΣ ξεκίνησαν οι Σβαμπ – Ντάντας – Ελ Καντουρί. Με τον Ιωνικό την θέση του Ντάντας, πήρε ο Σοάρες και του Ελ Καντουρί ο Αουγκούστο. Τέλος, στο παιχνίδι με τον Βόλο ξεκίνησαν οι Αουγκούστο – Σοάρες – Ελ Καντουρί.

Όσο αφορά τις τριάδες που έχουμε δει έστω και λίγο στον αγωνιστικό χώρο για τον ΠΑΟΚ, θα εντοπίσουμε ακόμη περισσότερους συνδυασμούς. Ενδεικτικά, έχουμε δει Σβαμπ – Σοάρες – Μπίσεσβαρ στο τελευταίο δεκάλεπτο με Ατρόμητο. Κούρτιτς – Αουγκούστο – Μπίσεσβαρ με Άρη, τον Σλοβένο με Ντάντας και Σοάρες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους Κούρτιτς – Αουγκούστο – Σοάρες, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Γενικότερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δοκιμάσει -αν όχι όλους- σχεδόν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στην τριάδα των χαφ. Με δεκάρι, με τρία 8αρια, με 8αρι στην θέση “10” κλπ. Βέβαια, αυτό είναι που λέμε «ευχάριστος πονοκέφαλος» για έναν προπονητή, αρκεί να έχει διαθέσιμους όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται.

 

Comments

Trending