ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Νέοι και ευκαιρίες

Η απάντηση Λουτσέσκου για τους μικρούς

Published

on

Νέοι, ροτέισον και ευκαιρίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Monday FC” της Nova κι έδωσε τη δική του απάντηση για τους παίκτες που άρπαξαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και φώναξαν “παρών”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην εικόνα τόσο του Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με φόντο και τη συνέχεια, σημειώνοντας ότι εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους στιγμές.

Δεν ξέρω ποια είναι η στιγμή που μπήκαν στην ομάδα, μπορεί να ήταν η κακή φόρμα ενός παίκτη, η δική τους ποιότητα, μπορεί να είναι η στιγμή, όπως ο Κωνσταντέλιας που μας έδειξε μία ωριμότητα και μία υπευθυνότητα“, ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και δε μπορούμε να εστιάζουμε σε ένα πράγμα. Εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία. Αλλά στο τέλος, μπορώ να σας πω ότι δεν παίζουν γιατί είναι νέοι, αλλά γιατί ως προπονητής, νιώθω ότι μας δίνουν περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε. Παίζουν γιατί αξίζουν να παίξουν. Δείτε τον Κουλιεράκη, είναι ένας παίκτης που μπήκε και έμεινε στην ενδεκάδα αλλά έδειξε από το καλοκαίρι στοιχεία. Ίσως εκμεταλλεύτηκε ότι δεν πήγε καλά ο Κάργας στην αρχή ή ότι ο Νάσμπεργκ τραυματίστηκε, αλλά ανταποκρίθηκε και έμεινε“.

Comments

Trending