ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση με ΠΑΣ, Ιωνικό και Βόλο

Το κοινό στοιχείο στα πρώτα ημίχρονα

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες στο φινάλε του πρώτου γύρου της Superleague, πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο.

Πολλά και διαφορετικά στοιχεία προκύπτουν από τα παραπάνω τρία παιχνίδια. Ένα από αυτά, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, σε καθένα από αυτά τα ματς. Μάλιστα, είναι τα μοναδικά παιχνίδια κατά τα οποία ο Δικέφαλος έχει αποκτήσει διαφορά δύο τερμάτων από κάποιον αντίπαλο του.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση που συναντάται στα γκολ της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, τόσο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και με τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει τα πρώτα δύο του γκολ σε διάστημα 2 λεπτών. Με την ομάδα της Ηπείρου, τα τέρματα σημειώθηκαν στο 8′ και το 10′ ενώ με τους Θεσσαλούς, στο 28′ και 30′.

Στο ενδιάμεσο, και την νίκη στην Νίκαια, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε επίσης με 0-2 στο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τα γκολ στο 27′ και το 34′. Δηλαδή, οι ασπρόμαυροι με το που προηγηθούν, «χτυπούν» άμεσα τον αντίπαλο τους και με δεύτερο τέρμα, ισχυροποιώντας το προβάδισμα τους.

Αποτέλεσμα αυτού, ο ΠΑΟΚ να επικρατήσει και στα τρία παιχνίδια, ενώ σε καθένα από αυτά, μετά το 2-0 ο εκάστοτε αντίπαλος έδειξε να «παρατά» τις όποιες βλέψεις του να πάρει κάτι από το ματς.

Comments

Trending