ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, νίκες και μετά τη διακοπή!» (vid)

Σίγουροι για τον εαυτό τους και την ομάδα οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης!

Published

on

Στην κάμερα του PAOK TV μίλησαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την πρώτη ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν να αφορά το αν περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν πως πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα ήταν βασικοί στον Δικέφαλο.

“Προσωπικά το πίστευα. Ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Ντέλια, ξέρουμε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά και αργά ή γρήγορα θα γινόταν, εφόσον βγάζαμε τον καλό μας εαυτό” τόνισε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμπληρώνει:

“Ακριβώς το ίδιο. Το πιστεύαμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Ήρθε, την πήραμε και πάμε μπροστά”.

Σε ότι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ; “Είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια και φυσικά οι νίκες. Είναι λίγο περίεργη η διακοπή, θα συνεχίσουμε έτσι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα” υπογράμμισε ο “Ντέλιας”, με τον Κουλιεράκη να δηλώνει ερωτηθείς για τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον ίδιο και τον Κωνσταντέλια: “Τα ίδια και καλύτερα”!

Comments

Trending