ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα βαθιά

Μέρες… καλοκαιριού στα τέλη Νοέμβρη στη Νέα Μεσημβρία

Published

on

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ στο Κατάρ έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο ποδοσφαιρικό καλεντάρι της φετινής σεζόν, αλλά και στις ομάδες που αναγκάζονται να ζήσουν μέρες… καλοκαιριού στα τέλη του Νοεμβρίου και σε μεγάλο διάστημα του Δεκεμβρίου.

Και αυτό γιατί, οι σύλλογοι μπαίνουν σε φάση προετοιμασίας και φιλικών παιχνιδιών προκειμένου να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους.

Σε αυτήν την λογική κινείται και ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, πλην των διεθνών, να επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης.

Και προετοιμασία χωρίς διπλές προπονήσεις δεν γίνεται, γι’ αυτό το λόγο και ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του ότι την Παρασκευή το… ραντεβού θα δοθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τόσο στις 10:00, όσο και στις 18:00.

Ο ΠΑΟΚ άλλωστε μετράει αντίστροφα και για την αναχώρηση του την Κυριακή για την Κύπρο, εκεί όπου πέρα από τις προπονήσεις οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια.

Στις 28.11 στις 14:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ασντόντ από το Ισραήλ, στις 01.12 στο Τσίρειο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ Λεμεσού στις 18:30, ενώ στις 05.12 θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Άρη Λεμεσού, πριν την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Comments

Trending