Παγκόσμιο Κύπελλο

Soccer VS Football σημειώσατε Χ (vid)

Χαμός την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο

Published

on

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ΗΠΑ και της Αγγλίας για την δεύτερη αγωνιστική του Β Ομίλου στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό και τη νίκη του Ιράν επί της Ουαλίας στο άλλο ματς της ημέρας, είναι εύκολα αντιληπτό ότι την τελευταία αγωνιστική θα γίνει χαμός, με τους Άγγλους πάντως να είναι μόνοι πρώτοι με 4 βαθμούς και το απόλυτο φαβορί για τα νοκ-άουτ.

Το συγκεκριμένο 0-0 πάντως έχει και τρομερό στατιστικό ενδιαφέρον, αφού οι ΗΠΑ ήταν η ομάδα με τα περισσότερα ματς σε Μουντιάλ χωρίς αυτό το αποτέλεσμα (34 μέχρι αυτό το παιχνίδι), ενώ οι Άγγλοι αυτοί με τα περισσότερα (σ.σ. αυτό ήταν το 12ο).

Επιπλέον, οι ΗΠΑ δέχονταν γκολ στα τελευταία 18 ματς τους σε Μουντιάλ απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες, με τελευταίο ματς στο οποίο κράτησαν το μηδέν να είναι το 1-0 επί της Αγγλίας, το 1950!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ / 4-3-3): Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μάουντ, Μπέλινγχαμ (68′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Σάκα (77′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ (Γκρεγκ Μπερχάλτερ / 4-3-3): Τέρνερ, Ρόμπινσον, Ριμ, Ζίμερμαν, Ντεστ (77′ Μουρ), Άνταμς, Μούσα, ΜακΚένι (77′ Άαρονσον), Πούλισικ, Γουεά (83′ Ρέινα), Ράιτ (83′ Σάρτζεντ).

Διαιτητής: Χεσούς Βαλενσουέλα (Βενεζουέλα)
Βοηθοί: Χόρχε Ουρέγκο (Βενεζουέλα), Τούλιο Μορένο (Βενεζουέλα)
Τέταρτος: Γιοσίμι Γιαμασίτα (Ιαπωνία)
VAR: Χουάν Σότο (Βενεζουέλα)
AVAR: Νικολάς Γκάγιο (Κολομβία)

Η βαθμολογία

Αγγλία 4 (6-2)
Ιράν 3 (4-6)
ΗΠΑ 2 (1-1)
Ουαλία 1 (1-3)

Η επόμενη αγωνιστική (29/11)

21:00 Ουαλία – Αγγλία
21:00 Ιράν – ΗΠΑ

Comments

Trending