Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague K19: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Live)

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

Ανέστης Παπιόπουλος

Superleague K19: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Live)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Lolas», στην Σουρωτή, για την “χρωστούμενη” 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στέλιου Μαζελά επιδιώκει το 10/11 νικών, μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει στην σεζόν. Ο Δικέφαλος βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 27 βαθμούς, έχοντας πίσω του σε απόσταση 6 βαθμών τον Ολυμπιακό και θέλει να διατηρήσει αυτήν την διαφορά ασφαλείας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ, Ρουμάντσιεβ, Γκιτέρσος, Γκούμας και Μάρτος.

Στον πάγκο: Νικολακούδης, Σινανάι, Πολυκράτης, Αθανασίου, Σνάουτσνερ, Δελιόπουλος, Ιμπραχήμ, Χατσίδης, Καλόγηρος.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ραγιάς, Λαζαρίδης, Κοντούρης, Ράδος, Καβαλλάρης, Νικολάου, Ταρασής, Κουνάβας, Μπρατσιώτης, Μπαρλαγιάννης και Αναστασόπουλος

Στον πάγκο: Μάντης, Λέσι, Μορφάκης, Γκόλιας, Μωραΐτης, Μάνος, Μαυρόπουλος, Γιώργαλης, Σκούρτης

Το live του αγώνα :

Τέλος αγώνα. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-1 (3′ Μάρτος, 41′ Γεωργιάδης πεν., 45′ Αδάμ, 75′ Αθανασίου πεν.) / (30′ Μπρατσιώτης)

+3 Λεπτά καθυστερήσεις

83‘ Σουτ του Τσίκου έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

79‘ Διπλή αλλαγή για Παναιτωλικό. Έξω οι Κοντούρης, Καβαλλάρης. Μέσα οι Μωραΐτης και Μαυρόπουλος.

77‘ Κλείνει τις αλλαγές του ο Μαλεζάς. Έξω οι Αδάμ και Μάρτος. Μέσα οι Δελιόπουλος και Ιμπραχίμ.

75′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Αθανασίου σκοράρει από το σημείο του πέναλτι!

75′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Εμφανές χέρι του αμυντικού του Παναιτωλικού, εντός περιοχής.

74‘ Τελική μετά από ώρα για τον ΠΑΟΚ. Ο Αδάμ – που πλέον έχει έρθει στην αριστερή πτέρυγα – έκλεισε προς τα μέσα σούταρε με το δεξί, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

68ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-1 (3′ Μάρτος, 41′ Γεωργιάδης πεν., 45′ Αδάμ) / (30′ Μπρατσιώτης)

65‘ Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός μετά από μια κατοχή αρκετών λεπτών, προσπάθησε να επιτεθεί, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει με τελική.

57‘ Διπλή αλλαγή για Παναιτωλικό. Έξω οι Ράδος, Κουνάβας. Μέσα οι Μορφάκης, Σκούρτης.

54‘ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει πλήρως το παιχνίδι, κατά διαστήματα απειλεί, χωρίς κάτι το σπουδαίο. Παραμένει το 3-1.

47‘ Σουτ του Αδάμ από τα όρια της περιοχής. Μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

46‘ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Ρουμάντσιεβ, μέσα ο Αθανασίου

Ημίχρονο : ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-1 (3′ Μάρτος, 41′ Γεωργιάδης πεν., 45′ Αδάμ) / (30′ Μπρατσιώτης)

+3 Λεπτά καθυστερήσεις.

45′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μάρτος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έσπασε την μπάλα παράλληλα με την εστία, εκεί όπου ακολουθούσε ο Αδάμ που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-1.

43‘ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Γκιτέρσος έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το σουτ του κόπηκε λίγο πριν την γραμμή, από του αμυντικούς που κάλυψαν το κενό.

41′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Γεωργιάδης ευστοχεί από την άσπρη βούλα!

40′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Ο Αδάμ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, με τον αντίπαλο του να τον γκρεμίζει. 

38‘ Σε φάση διάρκειας, που οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι, η μπάλα κατέληξε στον Μάρτο που εκτέλεσε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα.

37′ ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-1 (3′ Μάρτος) / (30′ Μπρατσιώτης) 

34‘ Φοβερή ατυχία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαξ Σνάουτσνερ που νωρίτερα είχε μπει ως αναγκαστική αλλαγή, είναι τώρα αυτός που αποχωρεί τραυματίας. Συγκρούστηκε με αντίπαλο και αποχωρεί υποβασταζώμενος με πρόβλημα στο γόνατο. Πολύ ανησυχητικό. Στη θέση του ο Καλόγηρος.

32‘ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρτος έκλεψε την μπάλα στα όρια της αντίπαλης περιοχής, πήρε δύο κόντρες και πλάσαρε, αδύναμα, με τον Ραγιά να μπλοκάρει.

30′ ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό! Στην πρώτη του επικίνδυνη φάση στην περιοχή του Δικεφάλου, οι Αγρινιώτες ισοφαρίζουν. Ο Νικολάου εκτέλεσε το φάουλ από τα όρια της περιοχής, με σέντρα, η μπάλα δεν απομακρυνθηκε, με τον Μπρατσιώτη να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 1-1 από κοντά. 

28‘ Πλησιάζουμε το ημίωρο παιχνιδιού. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0 από το 3′ με Μάρτο.

25‘ Καλή στιγμή για τους ασπρόμαυρους. Ο Αδάμ μπήκε από τα δεξιά, απέφυγε με ωραία τριπλα τον αντίπαλο του, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον Γκιτέρσο στην μικρή περιοχή με την μπάλα να φεύγει κόρνερ, από απομάκρυνση των αμυντικών του Παναιτωλικού.

20‘ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάντσιεβ με ωραία κάθετη βρήκε τον Αδάμ, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Ραγιά, αλλά να μην καταφέρνει να τον νικήσει.

15‘ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Έξω ο Γκούμας, μέσα ο Σνάουτσνερ.

14‘ πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκούμας έχει ενοχλήσεις, δεν μπορεί να συνεχίσει, θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική αλλαγή. Στην θέση του ετοιμάζεται ο Μαξ Σνάουτσνερ. 

Ο Παναιτωλικός είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 14 βαθμούς σε 10 παιχνίδια

7′ Πολύ καλή ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους. Ο Γεωργιάδης σέντραρε από τα δεξιά στο πρώτο δοκάρι, ο Γκιτέρσος πήρε την κεφάλια, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

3′ ΓΚΟΛ με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ! Ο Μάρτος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Γκούμα, σούταρε από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ