Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κ19

Νέα νίκη της ομάδας του Μαλεζά, με 4-1 απέναντι στον Παναιτωλικό

Ανέστης Παπιόπουλος

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κ19

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του Παναιτωλικού και πραγματοποίησε την 10η του νίκη σε 11 αγωνιστικές, φτάνοντας του 30 βαθμούς.

Ένα γεμάτο πρώτο μέρος στη Σουρωτή, με τον ΠΑΟΚ να είναι ανώτερος στο ξεκίνημα και να ανοίγει το σκορ με το… καλημέρα, όταν στο 30ο λεπτό ο Μάρτος εκμετάλλευτηκε την πάσα του Γκούμα και σούταρε από τα όρια της περιοχής, για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0. Οι “ασπρόμαυροι” είδαν τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει στο 30 λεπτό, ωστόσο, μέσα σε τέσσερα λεπτά βρήκαν δύο ακόμη γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-1.

Στο 40ο λεπτό, ο Αδάμ ανατράπηκε στην περιοχή και πήρε το πέναλτι, για να το εκτελέσει ο Γεωργιάδης και να κάνει το 2-1, ενώ στο 45′ ο Αδάμ ήταν στο σωστό σημείο μετά το παράλληλο γύρισμα από τον Μάρτο κι ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ. Το δυσάρεστο για τον ΠΑΟΚ, είναι πως ο Στέλιος Μαλεζάς είδε δύο ποδοσφαιριστές του, τον Γκούμα αρχικά και τον Σνάουτσνερ στη συνέχεια, να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές και μένει να φανεί το μέγεθος του προβλήματός τους.

Στην επανάληψη του ματς, ο ρυθμός έπεσε αισθήματα, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και να μην απειλείται ενώ παράλληλα δημιουργούσε τελικές στις ευκαιρίες του.

Το τελικό 4-1 ήρθε με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά. Ο Αθανασίου, στο 75′, ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Άνετη νίκη για τους ασπρόμαυρους που παραμένουν μόνοι πρώτη και σε απόσταση από τον Ολυμπιακό.

Η διαφορά είναι στους 9 βαθμούς, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν την Κυριακή 27/11 στις 13:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εντός έδρας.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-1 (3′ Μάρτος, 41′ Γεωργιάδης πεν., 45′ Αδάμ, 75′ Αθανασίου πεν.) / (30′ Μπρατσιώτης)

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν :

Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (77′ Ιμπραήμ) , Ρουμάντσιεβ (46′ Αθανασίου) , Γκιτέρσος, Γκούμας (15′ Σνάουτσνερ, 34′ Καλόγηρος) και Μάρτος (77′ Δελιόπουλος) .

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ