ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βραδιά του Κλάους! (vid)

Οκτώ ακριβώς χρόνια από το “διπλό” στο παγωμένο Μινσκ, παρουσία εκατό φίλων του Δικεφάλου!

Published

on

27 Νοεμβρίου 2014. Σαν σήμερα, πριν από 8 ακριβώς χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Μινσκ στην “Μπορίσοφ Αρένα” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και φεύγει με το “διπλό”, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Μπροστά σε ελάχιστο κόσμο και σε… πολικές συνθήκες, αλλά έχοντας στο πλευρό τους εκατό ηρωικούς φίλους του Δικεφάλου, οι “ασπρόμαυροι” λίγο έλειψε να σκοράρουν στο 3΄ όμως αρχικά ο Αθανασιάδης νικήθηκε από τον Ιγκνάτοβιτς και στη συνέχεια ο Περέιρα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άγγελος Αναστασιάδης αντικατέστησε τον Σαλπιγγίδη με τον Γκολάσα και ο ΠΑΟΚ άρχισε να “ρολάρει” καλύτερα μετά το 65΄ αφού πρώτα ο Γλύκος κράτησε το μηδέν σε δύο καλές φάσεις των Λευκορώσων. με το… φίδι από την τρύπα να βγάζει τελικά ο Αθανασιάδης από τη στιγμή που στο 71΄ ο Περέιρα και στο 80΄ ο Τζανδάρης έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες!

Από πολύ ωραίο “γύρισμα” του Περέιρα, ο Κλάους άνοιξε στο 80΄ το σκορ για τον Δικέφαλο με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 88΄ πέτυχε το 2-0 παίρνοντας το “ριμπάουντ” σε σουτ του Κάτσε που κόντραρε σε αμυντικό, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει έτσι με το “διπλό” από τη Λευκορωσία αλλά την τελευταία αγωνιστική να γνωρίζει την ήττα από την Γκινγκάμπ στην Τούμπα με 2-1 και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (27′ Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46′ Γκολάσα), Αθανασιάδης (89′ Παπαδόπουλος),

Comments

Trending