Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημαιοφορίδης: «Δικαίωση του ΠΑΟΚ η αποχώρηση Τζουλάκη»

Όλα όσα δήλωσε ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον City of Primo 106,1

Ανέστης Παπιόπουλος

Σημαιοφορίδης: «Δικαίωση του ΠΑΟΚ η αποχώρηση Τζουλάκη»

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης, μέλος της νομικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έδωσε το παρόν στην ακρόαση της ΕΕΑ το πρωί της Τετάρτης (30/11), φιλοξενήθηκε στον City of Primo 106,1 και σχολίασε τις εξελίξεις της υπόθεσης, με τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Νίκο Τζουλάκη, να αποσύρεται από αυτήν, κατόπιν αιτήματος των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε

Σχετικά με τις εξελίξεις από την σημερινή ακρόαση:

«Θέλω να πω καταρχήν ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά πέτυχε αυτό που ήθελε προβάλαμε ένα αίτημα με απόλυτα εμπεριστατωμένες απόψεις ,θέσεις και ισχυρισμούς που αφορούσε τη μη δυνατότητα του κ.Τζουλάκη να προεδρεύσει της επιτροπής η οποία θα έκρινε την γνωστή υπόθεση . Ήτανε μια διαδικασία θα έλεγα αρκετά χρονοβόρα γιατί δεν συνηθίζεται σε αυτήν την επιτροπή, εμείς υποβάλαμε το σχετικό αίτημα της αποχής του κ.Τζουλάκη από την επιτροπή για τους λόγους που επαναλαμβάνω ότι επικαλεστήκαμε.

Υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου στα 50′ όπου μετά από την επίσκεψη που έγινε χωρίς την παρουσία των δικηγόρων του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ αποφάσισε ο κ.Τζουλάκης ότι θα απέχει από την θέση του προέδρου στην συγκεκριμένη επιτροπή και κατά συνέπεια επειδή η επιτροπή δεν μπορούσε λόγω της αντικατάστασης του να εκδικάσει την υπόθεση οδηγηθήκαμε πλέον σε μια αναβολή για της 9/12 οπότε πλέον με την σύνδεση της επιτροπής ,τα μέλη και τον καινούριο πρόεδρο θα συζητηθεί αυτή η περιβόητη υπόθεση. Ο αναπληρωτής του κυρίου Τζουλάκη είναι ο κ. Κουμπής.»

Να διευκρινίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε την εξαίρεση , δεν ήταν έτοιμη η εξαίρεση του κ.Τζουλάκη σωστά;

«Όχι , ξεκίνησε με την υποβολή του αιτήματος της αποχής του κ.Τζουλάκη από την άσκηση του καθηκώντος ως πρόεδρος της επιτροπής , αυτό συζητήθηκε δεν ήτανε αίτηση εξαίρεσης.»

Επικαλεστήκατε μεροληψία;

«Υπάρχουν κάποιοι λόγοι, πάντα με εμπεριστατωμένη άποψη που βασίστηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά και συγκεκριμένες συμπεριφορές, για τις οποίες θεωρήσαμε ότι αποτελούν λόγο για αποχή του κ. Τζουλάκη. Μετά από το χρονικό διάστημα των 50 λεπτών, η Επιτροπή αποφάσισε την αποχή του κ. Τζουλάκη. Χρειάστηκαν τόσο γιατί υπήρξε προβληματισμός μεταξύ τους. Είναι μια δικαίωση του ΠΑΟΚ, όσο αφορά το υποβληθέν αίτημα. Ο ΠΑΟΚ εννοείται πως ως μια μεγάλη οντότητα, είναι υποχρεωμένος να κάνει χρήση των νομίμων δικαιωμάτων της για όλα τα ζητήματα που την απασχολούν, και να προσφεύγει εναντίον οποιουδήποτε θίγει την οντότητα του, την ιστορία. Και κατά συνέπεια δεν θα σταματήσει, τουλάχιστον σε όσα ζητήματα έχει αδικηθεί, να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες»

Για αυτά που περιμένει από τη νέα εκδίκαση, στις 9/12: 

«Πλέον μπαίνουμε στα θέματα ουσίας της υπόθεσης. Θα συζητηθούν αυτά που καλείται η επιτροπή να κρίνει και αυτά που καλούμαστε εμείς να αντικρούσουμε, τους ισχυρισμούς και τις ενστάσεις που θα πρέπει να προλάβουμε, με σκοπό να αποδείξουμε πως τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία ευθύνη, καμία έκνομη και παραβατική συμπεριφορά. Πιστεύουμε ότι μέσα στα πλαίσια του δικαίου, μιας δίκαιης δίκης αλλά και των κανόνων, τις δεοντολόγιας και της ηθικής, θα πρέπει να υπάρχει μια απαλλαγή και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και για τον Γιώργο Σαββίδη, από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες όμως, το βασικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε ένα αίτημα, το υποστήριξε με τον τρόπο που έπρεπε, έπεισε την επιτροπή και τον κύριο Τζουλάκη, που δεν θα συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Ράχμαν Μπάμπα

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play-Off του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σε όλο το διάστημα των εθνικών ομάδων τον Ράχμαν Μπάμπα να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκανέζος μπακ παραμένει ερωτηματικό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 3 εβδομάδες εκτός δράσης, με την τελευταία του παρουσία να είναι στην επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τους "16" του Europa Conference League.

Έκτοτε δεν έχει λάβει μέρος σε καμία από τις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο του Λουτσέσκου, πραγματοποιώντας όλον αυτόν τον καιρόν ατομικό πρόγραμμα. Απομένουν δυο προπονήσεις, για να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, και σε αυτές θα φανεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Μπάμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρωινός και πλήρης στην προπόνηση

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία για Παναθηναϊκό, έχοντας όλο το γκρουπ του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off, στην Stoiximan Super League.

Παιχνίδι το οποίο, σε συνδυασμό και με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, μπορεί να διαμορφώσει νέες συνθήκες στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «σβήσει» την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους διεθνείς που απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες με τις εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ντέρμπι για την Κλαμπ Μπριζ

Απαιτητική έξοδος για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League 1 με τους «ασπρόμαυρους» να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Μεγάλο ντέρμπι ωστόσο ετοιμάζεται να δώσει και η αντίπαλος του «Δικεφάλου» για τα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, η οποία επιστρέφει κι αυτή στην δράση μετά την δεκαπενθήμερη διακοπή.

Στο Βέλγιο ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο τα πλέι οφ ανόδου με την προσεχή αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη να έχει μπροστά της το επόμενο διάστημα δέκα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει με τοπικό ντέρμπι, καθώς η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενείται την Πρωταπριλιά (01.04/ 14:30) στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, Σερκλ Μπριζ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών με την ομάδα του Νίκι Χάγιεν να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ την Σερκλ στην πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ