ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Νέες δοκιμές και “τεστ” Νο2

Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό για τον Λουτσέσκου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μίνι, χειμερινή του προετοιμασία στην Κύπρο και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το φιλικό τεστ Νο2 για τους “ασπρόμαυρους”.

Μετά τον αγώνα με την Ασντόντ, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του κι είδε την ομάδα του να βγάζει ωραίες συνεργασίες μεσοεπιθετικά, τώρα, ο “Δικέφαλος” θα βρει απέναντί του την ΑΕ Λεμεσού.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Κύπριους στο Τσίρειο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί με κόσμο, με την ΑΕΛ να έχει γνωστοποιήσει εδώ και ημέρες πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.

Για τον Λουτσέσκου το σημερινό δεύτερο φιλικό (18:30 – Novasports Start) αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του και να τους δώσει και πάλι αρκετό χρόνο, απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο, με τους “ασπρόμαυρους” να ρίχνουν το βάρος στην τακτική τις τελευταίες ημέρες.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 στο Τσίρειο και φυσικά, θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

Comments

Trending