ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ

Ξανά με μεγάλη αντιπροσωπεία ο “Δικέφαλος”

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία μικρή, πρώτη νίκη στην κλήση του από την ΕΕΑ, αφού πέτυχε την αποχή του προέδρου, Νίκου Τζουλάκη από τη διαδικασία και σήμερα το μεσημέρι (14:00) αναμένεται να γίνει η εκδίκαση υπό τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Κουμπή στο Υπουργείο.

Μετά τα όσα προηγήθηκαν, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να ζητά την αποχώρηση του Νίκου Τζουλάκη, η επιτροπή αποφάσισε την εκδίκαση της υπόθεσης στις 9 Δεκεμβρίου, χωρίς την παρουσία του κουμπάρου του Λευτέρη Αυγενάκη, με την προσοχή όλων να στρέφεται πλέον στη σημερινή μέρα.

Η εκδίκαση -λοιπόν- θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (14:00) με νέο πρόεδρο, τον Νίκο Κουμπή και θα μπούμε πλέον την ουσία της υπόθεσης, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ θα υπάρξει και πάλι μεγάλη αντιπροσωπεία. Το “παρών” θα δώσουν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάκης Σημαιοφορίδης, ενώ για τον Γιώργο Σαββίδη θα βρίσκονται στην αίθουσα οι Δημήτρης Τσάκος, Νίκος Κιρκούδης και ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Χρήστος Μυλωνόπουλος. Παρόντες θα είναι και ο Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος.

Όπως όλο το τελευταίο διάστημα, έτσι και τώρα, από το “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο προκύπτει μία σιγουριά ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα, ενώ ό,τι κι αν γίνει, το θέμα θα πάει και στα ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα.

Comments

Trending