ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λυρατζης-Τσαούσης: Επάνοδος με προσοχή

Δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο για την επιστροφή τους στους αγώνες

Published

on

Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ήταν από τους μεγάλους άτυχους του πρώτου μισού της σεζόν.

Οι δύο νεαροί αμυντικοί του ΠΑΟΚ τραυματίστηκαν στις 23 Οκτωβρίου στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η διάγνωση για τον Τσαούση έκανε λόγο για κάκωση 2ου βαθμού στο δεξί γόνατο με την απουσία του να υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, μαζί με τον προπονητή διαχειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή τον αριστερό μπακ της ομάδας, μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν το οτιδήποτε, για αυτό και ακολουθεί συχνά το δικό του πρόγραμμα.

Η ίδια συνθήκη επικρατεί και για τον Λευτέρη Λύρατζη, που κυριολεκτικά έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα χτύπημα χαμηλά στο πόδι στο πρώτο φιλικό της ομάδας, με τους πόνους να τον ακολουθούν για μεγάλο διάστημα μέσα στη σεζόν.

Σαν να μην έφτανε αυτό κόντρα στους Αρκάδες υπέστη βαριά θλάση δεύτερου βαθμού στους προσαγωγούς, με την απουσία του να υπολογίζεται στις 4 με 6 εβδομάδες. Ο «Λύρα» είναι κοντά στην επιστροφή του, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση πρόκειται να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο με τη συμμετοχή του. Άλλωστε η βελτίωση της εικόνας του Ράφα Σοάρες, αλά και του Σάστρε, καθώς και η παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια δδίνει αυτό το περιθώριο, με το πρόγραμμα της ομάδας να φορτώνεται πολύ μετά τις 22 Δεκεμβρίου με συνεχόμενα παιχνίδια.

Comments

Trending