ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λευτέρης Λύρατζης 65 ημέρες μετά

Μπήκε αποστολή και πλέον είναι θέμα προπονητή το πότε θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά

Published

on

Ο Λευτέρης Λύρατζης επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι της 15η αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (28/12, 20:00), για πρώτη φορά μετά από 65 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στις 23 Οκτωβρίου και έκτοτε απουσίασε από όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό.

Ο ποδοσφαιριστής, θυμίζουμε ότι από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρείται με θέματα τραυματισμού, έχοντας αρκετά χτυπήματα στον ίδιο αστράγαλο, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και σε προπόνηση πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Λέφσκι.

Χτυπήματα τα οποία είχαν δημιουργήσει ένα σκηνικό, με τον Λύρατζη να πονάει, να μην προπονείται και να μην μπορεί να αποδώσει σωστά στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Πλέον, μετά από δύο ολόκληρους μήνες εκτός, βλέπει ξανά το όνομα του σε ανακοίνωση αποστολής. Είναι θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, το πότε θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται.

Comments

Trending