ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το 60΄ το μεγάλο πρόβλημα!

Η στατιστική κατηγορία που καταδεικνύει με εμφατικό τρόπο την αδυναμία του ΠΑΟΚ να “καθαρίζει” τα παιχνίδια!

Published

on

Στο Ηράκλειο, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς στο… 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ελέω της κεφαλιάς του Διαμαντή, ενώ στη Λιβαδειά απώλεσε τη νίκη εξαιτίας του γκολ του Μπελμόντ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δε στην Τούμπα, ο Δικέφαλος ισοφαρίστηκε στο 51΄ και δέχθηκε το γκολ που έκρινε και τον νικητή στο 73ο λεπτό, ενώ χθες στο Περιστέρι “πληγώθηκε” στο 71ο λεπτό!

Εάν λοιπόν ανατρέξει κάποιος στην… επιμέρους βαθμολογία της Super League από το 1ο μέχρι το 60ο λεπτό, δηλαδή το πως θα ήταν διαμορφωμένος ο πίνακας εφόσον οι αναμετρήσεις ολοκληρώνονταν με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, θα διαπιστώσει πως ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην πρώτη θέση με 33 βαθμούς, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός μοιράζονται τη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος με 30!

Σε ότι αφορά την επιμέρους βαθμολογία από το 1ο μέχρι το 75ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έχει 32 βαθμούς όσους και ο Παναθηναϊκός, ενώ η ΑΕΚ έχει 33 και ο Ολυμπιακός 31!

Δυστυχώς όμως για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ολοκληρώνεται ούτε στο 60΄ ούτε στο 75΄! Σε κάθε περίπτωση, ο Δικέφαλος έχει αδικήσει κατάφωρα τον εαυτό του με το να μην “καθαρίζει” τα παιχνίδια στα οποία προηγείται και δημιουργεί σωρεία ευκαιριών, αλλά τα αφήνει “ζωντανά” μέχρι το τέλος με τα γνωστά επακόλουθα…

 

 

Comments

Trending