ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 24+1 γκολ του ΠΑΟΚ και το κενό που φωνάζει

Οι σκόρερ στα 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και οι μεσοεπιθετικοί που… απουσιάζουν

Published

on

Σε ένα ακόμα παιχνίδι φέτος, χθες στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την κακή του απόφαση στην τελική ενέργεια αλλά και τις χαμένες του ευκαιρίες, αφήνοντας άλλους δύο βαθμούς.

Και στον αγώνα αυτό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον άλλα δύο τέρματα, έμεινε όμως στο ένα, δέχτηκε την ισοφάριση και ένα δικό της «τρίποντο» το έχασε μέσα από τα χέρια της.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει φέτος, συνολικά, 18 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Μέχρι τώρα, έχει σκοράρει 25 γκολ και αν βγάλουμε το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πάμε στα 24.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα των σκόρερ του ΠΑΟΚ:

Ολιβέιρα 7
Νάρεϊ 4
Κούρτιτς 3
Ντόουγκλας Αουγκούστο 3
Μπράντον 2
Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Σβαμπ. Φ. Σοάρες, Ντάντας 1

Από τους μεσοεπιθετικούς του, έχει πάρει μόλις το 20% των γκολ του… Ο Νάρεϊ με 4 και ο Ζίβκοβιτς μόλις με 1, έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας και Μουργκ, δεν το έχουν καταφέρει ακόμα…

Ακόμα και τα τρία τέρματα του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ήρθαν στο διάστημα που ο Λουτσέσκου, τον είχε τραβήξε πιο πίσω στον άξονα και όχι ως μεσοεπιθετικός που έπαιζε στην αρχή.

Το πρόβλημα είναι εκεί και φωνάζει, το ξέρουν όλοι στον ΠΑΟΚ, αποτυπώνεται καθαρά και στα νούμερα και μένει να φανεί, πως μπορεί να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση…

Comments

Trending