ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αγγλία ο Γιώργος Γεωργιάδης!

Το ταξίδι στο “Νησί” και η παρουσία του που δεν πέρασε απαρατήρητη!

Published

on

Στην Αγγλία… άλλαξε χρόνο ο Γιώργος Γεωργιάδης! Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ παρακολούθησε μάλιστα από κοντά τη χθεσινή αναμέτρηση της Νιουκαστλ κόντρα στη Λιντς στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, στο οποίο η πρώην του ομάδα “κόλλησε” στο 0-0 και έχασε την ευκαιρία να “πιάσει” τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση.

Στις θέσεις Τύπου του Σεντ Τζέιμς Παρκ συχνά κάθονται πολλοί αξιόλογοι πρώην παίκτες της Νιούκαστλ. Ο θρύλος του συλλόγου, Μάλκολμ ΜακΝτόναλντ έχει συχνή παρουσία, όπως και ο Τζον Άντερσον που εργάζεται στο BBC Newcastle, ενώ και αρκετά άλλα γνωστά πρόσωπα εμφανίζονται κατά καιρούς.

Ωστόσο, στο παιχνίδι με τη Λιντς Γιουνάιτεντ, υπήρξε ένας επισκέπτης – έκπληξη, ο πρώην Έλληνας διεθνής Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος υπέγραψε στη Νιουκάστλ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1998 και πέρασε μια σεζόν στη Νιούκαστλ πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις για τη Νιουκάστλ, σκοράροντας μία φορά στη νίκη με 4-1 στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Έβερτον. Πλέον, είναι αθλητικός διευθυντής στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και παρά τη σύντομη παραμονή του, παραδέχεται ότι ο χρόνος του στην Αγγλία είχε διαρκή αντίκτυπο, έχοντας δηλώσει προσφάτως:

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία». Η Νιούκαστλ είναι μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς υποστηρικτές και είναι μια ωραία πόλη. Τα παιδιά μου είναι οπαδοί της Νιούκαστλ τώρα. Ήταν τέλειααναφέρεται στην ιστοσελίδα “shieldsgazette.com”.

Comments

Trending