ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ Β

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκινά της υποχρεώσεις του για το 2023 υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Superleague 2, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 14:45, στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εν λόγω παιχνίδι, το πρωί της Δευτέρας, με τον Ουρουγουανό προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή των παικτών που θα έχει μαζί του, στην οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και ο συμπατριώτης του, Νικολάς Κουαλιάτα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στις 3/1 (14:45) στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 9η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν όντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του με 16 βαθμούς σε επτά παιχνίδια, όσους ακριβώς έχει και ο Πανσερραϊκός.

Μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το παιχνίδι, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική, το τεχνικό team κατέληξε στην 20μελή αποστολή. Τραυματίες δεν υπάρχουν, εξαιρουμένων των Σαλαμούρα και Αποστολόπουλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Μάροβιτς , Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης , Κωττάς, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Κουαλιάτα , Γκορντεζιάνι , Πανίδης, Τζίμας

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1609933835416006656?s=20&t=0opQgEni8d-pijFTahBQ8Q

Comments

Trending