ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι κατάλαβαν στην Τουρκία για Κουλιεράκη

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τα πραγματικά δεδομένα, στην Φενέρμπαχτσε

Published

on

Δημοσίευμα μεγάλου μέσου στην Τουρκία, ήρθε να επαναφέρει στην συζήτηση τις φήμες που ήθελαν το προηγούμενο διάστημα την Φενέρμπαχτσε να έχει καταθέσει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Μάλιστα, οι Τούρκοι έδειχναν να πιστεύουν ότι είναι μια μεταγραφή που μπορούν να την φέρουν στα μέτρα τους και να την κλείσουν με δικούς τους οικονομικούς όρους.

Από τον ΠΑΟΚ προέκυπτε ότι δεν θα μπει σε καμία συζήτηση για τον Χανιώτη στόπερ, αν η προσφορά δεν ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αναφέρουν πλέον και στην γειτονική χώρα, όπου δείχνουν να αντιλαμβάνονται τα πραγματικά δεδομένα που θέτουν στον Δικέφαλο, για την παραχώρηση του παίκτη.

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν άλλο ένα όνομα στην ατζέντα του επιτελείου στη Φενερμπαχτσέ. Για τον 19χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ οι γαλαζοκίτρινοι κατέθεσαν την πρώτη τους προσφορά. Επίσημη μεταγραφική πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ. O ΠΑΟΚ ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για τον νεαρό αμυντικό» είναι η αναφορά της «milliyet».

Comments

Trending