ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά και ξανά MVP ο Κωνσταντέλιας

Νέα διάκριση για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ

Published

on

Παραμονές του ντέρμπι με τον Άρη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον Fan’s Man of the Match κόντρα στον Ατρόμητο, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιλέγεται και πάλι από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, τρίτη διαδοχική φορά, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την Καλαμάτα για το Κύπελλο.

Η ενημέρωση του Δικεφάλου:

«Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία στο Περιστέρι, παρά το γεγονός πως έκανε πολλές καθαρές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, βρήκε ένα γκολ, αλλά δέχθηκε από το… πουθενά την ισοφάριση και έχασε δύο βαθμούς.

Εκ των κορυφαίων για τον Δικέφαλο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, είχε την ασίστ στο γκολ του Ολιβέιρα , δημιουργούσε συνεχώς για τους συμπαίκτες του, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα κι είδε τον Γιαννιώτη να έχει απάντηση σε όλες τις τελικές του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 82% των ψήφων και πήρε το σχετικό βραβείο σε ένα ακόμα παιχνίδι.»

Comments

Trending