ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κούρτιτς σκόρερ και Σβαμπ… τερματοφύλακα! (vid)

H (δύσκολη) νίκη του ΠΑΟΚ εις βάρος της Λαμίας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου!

Published

on

Προερχόμενος από τις εντός έδρας νίκες με Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τη “λευκή” ισοπαλία με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τη Λαμία στην Τούμπα στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής!

Όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια μπροστά στον κόσμο του, ο Δικέφαλος “ζορίστηκε” να φτάσει στη νίκη, με την γυριστή κεφαλιά του Γιάσμιν Κούρτιτς στο 43ο λεπτό, από κόρνερ του Κάλεντ Νάρεϊ,  να είναι και το μοναδικό της συνάντησης!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο τραυματισμός του Ντομινίκ Κοτάρσκι στις καθυστερήσεις από χτύπημα του Μποάκε που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του επιθετικού της Λαμίας, με τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στα τελευταία λεπτά να παίρνει ο Στέφαν Σβαμπ από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε “κλείσει” τις αλλαγές του!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιερίνια (76΄ Τσαούσης), Κουλιεράκλης, Ινγκασον, Ντάντας, Κούρτιτς (71΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (63΄ Φ. Σοάρες), Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ (63΄ Ζίφκοβιτς), Ολιβέϊρα (63΄ Τόμας)

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83΄ Γιακουμάκης), Σλίβκα, Τσιλούλης (69΄ Μαρμετνίνι), Ντε Βινσέντι (58΄ Ασκόφσκι), Μανούσος (58΄ Μποάκε)

Comments

Trending