ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το “κλειδώνει” και προχωράει

Παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου σήμερα (21:00), υποδεχόμενος στην Τούμπα την Καλαμάτα με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν το πρώτο, σημαντικό βήμα στην Καλαμάτα και τώρα, καλούνται απλά να “σφραγίσουν” το εισιτήριό τους για την προημιτελική φάση, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρουν τον Παναθηναϊκό, που έχει αποκτήσει προβάδισμα στο “ζευγάρι” με τον Βόλο.

Με τον Γενάρη να είναι ένας γεμάτος μήνας και το Σάββατο να ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, για τη Super League, ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει σήμερα ένα ήρεμο βράδυ και να κάνει τη δουλειά του χωρίς άγχος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσανατολίζεται σε αλλαγές και ροτέισον, όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει.

Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, ενώ Ελ Καντουρί, Τσαούσης και Κούρτιτς παραμένουν νοκ-άουτ. Τα δύο νέα προβλήματα που προέκυψαν, έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς του Μουργκ και του Κουαλιάτα, που είναι κι αυτοί εκτός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Στον αντίποδα, όσον αφορά στην Καλαμάτα, εκτός παραμένει ο Πασάς, ενώ επιστρέφει ο Καραχάλιος.

Η αποστολή της Καλαμάτας: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Μπόρχες, Γκότσης, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Μαρκόφσκι, Μοζέρ και Καραχάλιος.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1HD και φυσικά, θα υπάρχει και διαδικτυακή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

Comments

Trending