ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ΠΑΟΚ, το 200% για τη νίκη»

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η βελτίωση του Δικεφάλου και η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Published

on

Τις σκέψεις του για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (20:00), τη βελτίωση του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα αλλά την παρουσία του στο Μουντιάλ το Κατάρ, εξωτερίκευσε μεταξύ άλλων ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Aναλυτικά, ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός, είπε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: “Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πως ο αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε ΠΑΟΚ, πρέπει να δώσουμε το 200% για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι”.

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα: “Δουλεύουμε κάθε μέρα, είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είμαστε περισσότερο χρόνο μαζί και αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο: “Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, που θα κάνει καλό στην καριέρα μου. Τώρα είμαι εδώ, είμαι έτοιμος, βλέπω παιχνίδι με το παιχνίδι για να παίρνουμε τις νίκες”

Για το αν έχει σο γκολ στο μυαλό του: “Είμαι συγκεντρωμένος στο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ποδοσφαιριστής βέβαια θέλει να πετυχαίνει γκολ ή να μοιράζει ασίστ, όμως το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα”.

Comments

Trending