ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Κ19: «Στραβοπάτημα» κόντρα στον ΟΦΗ

Από έναν βαθμό οι δύο ομάδες, παραμένει στην κορυφή ο Δικέφαλος

Published

on

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ έμειναν ισόπαλοι με 1-1 στην Σουρωτή, για την 18η αγωνιστική της Superleague Κ19, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την πρώτη του ισοπαλία στην σεζόν και μόλις το δεύτερο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, μετρώντας έως τώρα 12 νίκες και μία ήττα.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς πολλές φάσεις. Σίγουρα για τον ΠΑΟΚ έχουν υπάρξει και καλύτερα.

Ωστόσο οι παίκτες του Μαλεζά βρήκαν το γκολ με το οποίο προηγούνται χάρη στην Εκπληκτική συνεργασία εντός περιοχής από τα αριστερά μεταξύ Αδάμ και Καλόγηρου με 1-2 σε σωστούς χρόνους και τον τελευταίο να πλασάρει συρτά, εύστοχα στην απέναντι γωνία για να κάνει το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, έχει την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν έχει απειληθεί καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδειξε ότι δεν έχει σκοπό να χάσει χωρίς να δώσει την δική του μάχη, με τους κρητικούς να απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε τελικά, με απίθανο τρόπο στο 68′. Πιστικός έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό Γ του Νικολακούλης.

Έκτοτε αμφότερες οι ομάδες είχαν της στιγμές τους, με τον ΟΦΗ να χάνει την μεγαλύτερη βλέποντας την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, κατόπιν επέμβασης του Νικολακούλη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τον ΠΑΟΚ να χάνει λίγη από την διαφορά που είχε χτίσει έως τώρα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πλέον οι ασπρόμαυροι βρίσκονται στους 37 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στους 31 και τον Παναθηναϊκό στους 27.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης (Τ), Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Ζίλο, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (Χατσίδης) , Καλόγηρος, Γκιτέρσος (60′ Κουλουρης) , Γκούμας (81′ Μάρτος) , Αθανασίου (66′ Σνάουτσνερ) .

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Μακατουνάκης (Τ), Μάρα, Σημαντηράκης, Χνάρης, Χότζα, Ρολάκης, Γανόπουλος, Πιστικός, Θεοδοσουλάκης, Αποστολάκης, Φαλατάχ

Δείτε το live του αγώνα, ΕΔΩ!

Comments

Trending