ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία πέναλτι χωρίς να έχουν κατοχή! (Videos)

Το κόλπο των πρασίνων και τα δώρα στην εποχή του VAR

Published

on

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και φυσικά στα κερδισμένα πέναλτι! Οι πράσινοι έφθασαν στα εφτά, τρία από τα οποία κερδήθηκαν με απίστευτο και πανομοιότυπο τρόπο. Τρία πέναλτι χωρίς ο Παναθηναϊκός να έχει κατοχή μπάλας! Όλα στα τελευταία λεπτά, όλα έκριναν αποτέλεσμα!

Στο 80΄ του αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας ο Τζουκάνοβιτς του Αστέρα έχει την μπάλα μπροστά του και θέλει να απομακρύνει. Ο Αϊτόρ βάζει από πίσω το πόδι για να διεκδικήσει την επαφή. Στην εποχή του VAR αυτή την επαφή την έδωσαν πέναλτι άσχετα αν ο παίκτης του Αστέρα δεν είχε καμία πρόθεση και δεν έβλεπε τον αντίπαλό του.




Τα ίδια (περίπου) στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός. Εκεί ο Ιωαννίδης βρίσκεται πίσω από τον μπακ του Ολυμπιακού και όμως κερδίζει το πέναλτι από το απλωμένο χέρι.




Χθες ο Κουρμπέλης κάνει την ύστατη προσπάθεια! Βουτάει στο χώρο που προβλέπει ότι θα σουτάρει ο αντίπαλος που και πάλι δεν τον βλέπει. Τα καταφέρνει και πάλι μέσω VAR το οποίο βέβαια μαζί με τον διαιτητή κάνει δώρο το πέναλτι, αφού προκλητικά δεν βλέπει το χέρι του Κουρμπέλη με το οποίο τελικά βρήκε την μπάλα.




Στην εποχή του VAR όλα παίζουν ρόλο και ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έκανε επιστήμη αυτά τα πέναλτι με τους παίκτες του να έρχονται πίσω από τον αμυνόμενο. Με αυτά είναι πρώτος και με διαφορά και από τον ΠΑΟΚ.

Comments

Trending