ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Σφιντέρσκι;

Πληθαίνουν οι σειρήνες για την περίπτωση του Πολωνού.

Published

on

Ολοένα και πιο πολλές είναι οι σειρήνες για την επιστροφή του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Ευρώπη, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Στο τιμόνι της Ισπανικής ομάδας βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Σαρλότ, Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρες, γεγονός που σαφώς επηρέασε.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ισπανοί: «ΟΡαμίρες έχει ζητήσει τη μεταγραφή ενός παίκτη με τον οποίο είχε συναντηθεί στην τελευταία του περιπέτεια στη Σάρλοτ, όπου έδειξε πολύ καλό επίπεδο. Πρόκειται για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, που στα 25 του χρόνια, στην πρώτη του χρονιά στο MLS, όπου έφτασε από τον ΠΑΟΚ, μετράει 10 γκολ σε 30 αγώνες και, παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία έχει πέσει, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων επιθετικός για τις ευρωπαϊκές ομάδες», τονίζοντας βέβαια πως για να επέλθει συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Η χρηματιστηριακή αξία του Κάρολ Σφιντερσκι είναι στα 5.000.000 ευρώ και έτσι μια ενδεχόμενη πώληση του Τζούρτζεβιτς θα διευκόλυνε την άφιξή του. Η Σπόρτινγκ έχει πάρει το μήνυμα ότι αν θέλει να πάρει τον Πολωνό φορ πρέπει να δώσει τουλάχιστον ένα ποσό κοντα στα 5.000.000 ευρώ», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ισπανική ιστοσελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% αν ο Σφιντέρσκι παραχωρηθεί με ποσό που ξεπερνάει τα 5 εκατομμύρια. Όσα δηλαδή ξόδεψε για να τον πουλήσει στη Σαρλότ.

Comments

Trending