ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταγγελίες Γκαγκάτση για Φιλιππούση

Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ

Published

on

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη 17/1, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, προέβη σε καταγγελίες εις βάρος του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση και του διευθυντή της νομικής υπηρεσίας, Νίκου Μπάρτζη.

Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, ισχυρίστηκε πως οι δυο τους γνώριζαν για αλλοίωση του πρωταθλήματος της Superleague 2, με την αντικανονική συμμετοχή της Επισκοπής, λόγω οφειλών, επικαλούμενος και email που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Το θέμα ωστόσο ήταν εκτός της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης και αποφασίστηκε να συζητηθεί στην επόμενη.

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ Γκαγκάτση-Φιλιππούση:

Μάκης Γκαγκάτσης: Έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος στη SL2, η υπόθεση πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Στο τέλος Οκτωβρίου έπρεπε να υπάρξει βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο. Ρωτάω τον κ. Φιλιππούση και τον κ. Μπάρτζη αν γνώριζαν το θέμα;

Φιλιππούσης, Μπάρτζης: Δεν το ξέραμε…

Γκαγκάτσης: Είστε προϊστάμενος και υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών, δεν είστε a la cart. Θυμάστε κύριε πρόεδρε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια» και το ραβασάκι που παίρνει ο Λοχαίτης; Αφού λέτε ότι δεν ξέρατε, έχω ένα ραβασάκι για εσάς. Υπάρχει ένα mail από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο γνώριζαν και λένε ψέματα. Ή θα αποφασίσει η ΕΕ να το παραπέμψει στη Δεοντολογίας ή θα το πάω εγώ.

Φιλιππούσης: Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για να εκδίδω ούτε για να ανακαλώ. Έπεσαν οι μάσκες. Δεν μας είπατε ότι το mail αυτό κοινοποιήθηκε στον Διακοφώτη, στον Γεωργιόπουλο και στον Κορκόδειλο. Θα τους πάτε και αυτούς στη Δεοντολογίας; Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρτζης;

Γκαγκάτσης: Οι μάσκες θα μείνουν εκεί που είναι τώρα και θα πάει το θέμα στη Δεοντολογίας. Έμαθα μάλιστα ότι πήγατε στο Ρέθυμνο και λέγατε ότι εσείς το καλύψατε κι εγώ το ανακίνησα ενώ η ΕΙΠ είχε καλέσει ήδη από 2/1 την Επισκοπή σε ακρόαση.

Comments

Trending