ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Κάν’ το όπως τότε (vids)

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στην Τούμπα, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσεις στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης (18/1).

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες για την φάση των “8” του ίδιου θεσμού, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να κερδίζουν και τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο παιχνίδι είχε γίνει επίσης στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ του Βιεϊρίνια (πεν. 32′) και Βαρέλα (72′). Ο Δικέφαλος μάλιστα, είχε τις φάσεις να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, με τον Σωκράτη Διούδη να αποσοβεί τον κίνδυνο για την εστία του, αρκετές φορές.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (62’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (82’ Άκπομ).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77’ Δώνης), Μπουζούκης (81’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (54’ Νάγκι), Μακέντα.

Στον επαναληπτικό ο Δικέφαλος του Βορρά έβαλε από νωρίς «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες του Παναθηναϊκού για ανατροπή του σκορ. Ο Σφιντέρσκι σκόραρε μόλις στο 11ο λεπτό της συνάντησης, το γκολ που έμελλε να είναι και το μοναδικό στο ματς, μετατρέποντας ουσιαστικά το υπόλοιπο του 90λεπτου σε τυπική διαδικασία για την ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κουρμπέλης, Νάγκι (46’ Αγιούμπ), Ζαχίντ (70’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (58’ Περέα), Μακέντα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βεϊρίνια, Βαρέλα (86’ Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (63’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Comments

Trending