ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπότο: «Μπορούν στη Serie A οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης»

Η αναφορά του Πορτογάλου στους δύο Έλληνες, αλλά και στους Ταϊσον, Ντάντας, Κοτάρσκι και Φιλίπε Σοάρες!

Published

on

Mεγάλη συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα “tuttomercatoweb.com” παραχώρησε ο Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να τονίζει μεταξύ άλλων:

Ακόμα ψάχνω να προσαρμοστώ στην Ελλάδα, σε μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα από αυτή που είχα συνηθίσει. Πρόσφατα πήραμε στην ομάδα τον Ταϊσον, τον πρώην παίκτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Είναι δυνατός, φαίνεται πως κάναμε μία καλή συμφωνία και μπορεί να πάρουμε και άλλον ποδοσφαιριστή.

Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες, αλλά είναι… κρυμμένοι και οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στη Serie A ή και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι ο κεντρικός αμυντικός Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, που είναι επιθετικός χαφ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, επίσης γεννημένος το 2003.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και κάποιοι ξένοι. Σκέφτομαι τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000, τον μέσο Ντάντας που είναι δανεικός από την Μπενφίκα, τον μέσο Φιλίπε Σοάρες που είναι γεννημένος το 1999. Όλοι τους βρίσκονται ήδη στα ραντάρ ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά διαθέτουμε και άλλους καλούς νεαρούς”.

Comments

Trending