ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ μετά τον Λάριν

Η εξαρχής δύσκολη περίπτωση και το σκεπτικό του Δικεφάλου

Published

on

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κάιλ Λάριν απασχόλησε έντονα τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, με τον Καναδό επιθετικό της Κλαμπ Μπριζ να ενδιαφέρει ως περίπτωση του «ασπρόμαυρους».

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή προέκυψε πως η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά δύσκολη, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι σχεδόν απαγορευτικά για τον Δικέφαλο και προς την ομάδα του, αλλά και προς το συμβόλαιο του ίδιου του παίκτη. Άλλωστε και ο ίδιος δεν ήταν τρελαμένος στην προοπτική τους ελληνικού πρωταθλήματος θέτοντας άλλες προτεραιότητες.

Ο ΠΑΟΚ, γνώριζε από την αρχή όλα τα δεδομένα, δούλεψε την υπόθεση, ωστόσο πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού. Πρωτίστως όμως, από τους ασπρόμαυρους προκύπτει ως προτεραιότητα η διαχείριση της ομάδας που παρουσιάζει μια άκρως βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

Υπάρχει δηλαδή η διάθεση από τον Δικέφαλο να να αφήσουν στην άκρη -όσο γίνεται- επικοινωνιακά το κομμάτι των μεταγραφών και να αφοσιωθούν στο υπάρχον ρόστερ που την δεδομένη χρονική στιγμή εντυπωσιάζει με την απόδοση του. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά να γίνεται η όποια προεργασία σε αυτόν τον τομέα, αλλά οι ασπρόμαυροι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν να χαλάσει το κλίμα που υπάρχει εντός της πολύ φορμαρισμένης ομάδας.

Comments

Trending