ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπέρασε τον Μιρτσέα»

Ύμνοι στην Ρουμανία για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ!

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να παρουσιάζει ένα άρκως θελτικό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα να διανύει μία εξαιρετική περίοδο και αυτό να αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα.

Το διθυραμβικό διπλό στην Λεωφόρο έκανε ιδιαίτερη άισθηση όχι μόνο σε εγχώριο επίπεδο αλλά και στην γενέτειρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, τη Ρουμανία.

Στη πατρίδα του προπονητή των «ασπρόμαυρων» παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καμάρι την πορεία του ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του δικού τους, Ραζβάν Λουτσέσκου με τα ΜΜΕ να αποθεώνουν τον 53χρονο κόουτς.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της FANATIK: 

«Οι πιο διάσημοι Ρουμάνοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι οι προπονητές. Δεν έχουμε πλέον τον Χάτζι, αλλά έχουμε πέρα  από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Κοσμίν Ολαρόγιου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε δύο φορές επί του Παναθηναϊκού. Δηλαδή κέρδισε μια παραδοσιακή δύναμη που βρίσκεται στο «σύστημα». Αυτό το 3-0 στην Αθήνα είναι πολλά παραπάνω από αυτά που μπορεί να αποτυπώσει ο βαθμολογικός πίνακας.

Μόνο δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Πάολο Μαλντίνι κα ο Ιονούτ Λουπέσκου, έχουν ξεπεράσει της πατεράδες τους. Τώρα ήρθε η ώρα για να εμφανιστεί ο πρώτος προπονητής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει από τη Ρουμανία και δεν θα βρεις καμία διαμάχη για αυτόν εδώ. Παλιά θα έλεγαν ότι ο Ράζβαν «τιμά τη Ρουμανία». Ο Ράζβαν πλέον διαφημίζει τη Ρουμανία, μακριά από τους θορύβους και τα προβλήματα της».

Comments

Trending