ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Βιεϊρίνια

Σήμερα οριστική απάντηση

Published

on

Μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας τη θέση του Ράφα Σοάρες, αλλά λίγο αργότερα ο δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Νταμπό κι αμέσως σήμανε… συναγερμός.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αισθάνθηκε αρχικά μία ενόχληση στο γόνατο και λίγο μετά, είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κάνει αλλαγή, βάζοντας τον Ιβάν Νάσμπεργκ στη θέση του.

Ο αρχηγός αποχώρησε, εκφράζοντας μία απορία στον πάγκο για την αλλαγή αυτή δείχνοντας πως το παιχνίδι τελείωνε, ωστόσο, ο Λουτσέσκου του εξήγησε πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει ο παραμικρό, κάτι που σημείωσε αργότερα και στις δηλώσεις του:

Είμαι προπονητής, υπεύθυνος για όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αποφασίζω με βάση τα πράγματα που βλέπω. Όταν βλέπω έναν παίκτη στην κατάστασή του πρέπει να αποφασίσω άμεσα. Δε μπορούσαμε να ρισκάρουμε να συμβεί κάτι, δεχόμενοι γκολ αλλά και για τον ίδιο. Μου έκανε μία κίνηση ότι μένει ένα λεπτό για το τέλος του αγώνα, αυτά συμβαίνουν μέσα σε μία ομάδα. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Δε μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο μεταξύ εμού και των ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που έχει περάσει“.

Η πρώτη εκτίμηση για τον Πορτογάλο, κάνει λόγο για κάκωση δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με τον Βιεϊρίνια να υποβάλλεται σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με την κατάστασή του.

Comments

Trending