ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταφορές ο Κυριάκος, πρόκριση ο ΠΑΟΚ! (pics+vid)

Σαν σήμερα ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία στην (άδεια) Τούμπα για χατίρι του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Published

on

2 Φεβρουαρίου 2011. Σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην – άδεια λόγω τιμωρίας – Τούμπα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάνς του 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 83ο λεπτό, από ασίστ του Μπρούνο Τσιρίλο, έδινε έτσι κι αλλιώς πλεονέκτημα στον Δικέφαλο για την πρόκριση, με τους Πειραιώτες να έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από 2.000 (!) άντρες της Αστυνομίας, ελικόπτερο (!) αλλά και τις… Μεταφορές “ο Κυριάκος”, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη που θέλησε να κάνει επίδειξη… δύναμης κάνοντας βόλτα μπροστά σε άδειες κερκίδες!

Στον αγωνιστικό χώρο βέβαια, κερδισμένος ήταν ο ΠΑΟΚ. Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 57ο λεπτό, από ασίστ του Βλάνταν Ίβιτς, οι “ασπρόμαυροι” του Μάκη Χάβου πήραν τη νίκη – πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, δίνοντας ακόμα ένα μάθημα στους… καλομαθημένους “ερυθρόλευκους”!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι (72΄ Ελ Ζαρ) , Μαλεζάς, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (90’+3 Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (84΄ Μουσλίμοβιτς).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ (54′ Ζαϊρί), Φουστέρ (60′ Πάντελιτς), Τζιμπούρ (60′ Φετφατζίδης).

Comments

Trending