ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρε τον… κομπλεξικό! (vid)

Σαν σήμερα το “κρέμασμα” του Νικοπολίδη από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Published

on

4 Φεβρουαρίου 2009. Σαν σήμερα, πριν από 14 χρόνια. Σε μία Τούμπα που “φλέγεται”, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου της σεζόν 2008-09.

Με το… καλησπέρα, ο Λίνο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Πειραιωτών με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 29΄ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σημάδεψε καλύτερα!

Εκμεταλλευόμενος τη λάθος πάσα του Ντουντού στον Ζεβλάκοφ, ο Πορτογάλος άσος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο και με αριστουργηματικό πλασέ “κρέμασε” τον Νικοπολίδη “γράφοντας” το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Στη ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην παράταση με 2-0 (47΄ Ντιόγκο, 109΄ Ντάρμπισαϊρ) και αποκλείστηκε, με ένα από τα… καμάρια της ελληνικής διαιτησίας εκείνη την εποχή, τον Μιχάλη Κουκουλάκη, να αποβάλλει τον Πάμπλο Κοντρέρας στο 73΄ και τον Βλάνταν Ίβιτς στο 80΄!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κοντρέρας, Λίνο (89΄ Μπαλάφας), Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Ίβιτς (41′ Βερόν), Σορλέν, Αναστασάκος (79΄ Αθανασιάδης).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλίτσιος (79΄ Γκονσάλεθ), Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Πάντος, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς (76΄ Λεονάρντο), Ντουντού, Μπελούτσι, Μήτρογλου (61΄ Ντάρμπισαϊρ).

Comments

Trending