ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμβιλά: «Σαν… πολεμιστές στην Τούμπα»

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Γιαν Εμβιλά με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας, τονίζοντας ότι αυτοί και οι συμπαίκτες του, πρέπει να παρουσιαστούν σαν πολεμιστές.

«Είναι αλήθεια ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε καλά τι είναι, γνωρίζουμε τη σημασία του και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ μας έκανε πολύ καλό. Έχουμε έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Είναι έξι τελικοί για εμάς. Θα παίξουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς να μαζέψουμε τους βαθμούς που απομένουν. Ελπίζω να φύγουμε με τη νίκη από την Τούμπα» είπε ο Εμβιλά και σε ερώτηση για το αν πρόκειται για το πιο δύσκολο ντέρμπι της σεζόν, απάντησε:

«Όχι κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί, περιμένουμε μια πολεμική ατμόσφαιρα. Πρέπει να πάμε με αποφασιστικότητα και δύναμη. Να κάνουμε ένα καθηλωτικό παιχνίδι. Περιμένω να γίνει ένα όμορφο ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να πάμε σαν πολεμιστές και να αποδείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και ότι διεκδικούμε ξανά τον τίτλο. Είναι κάτι που μας αξίζει και θέλουμε να το επαναλάβουμε».

Comments

Trending