ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: «Η ομάδα προοδεύει, θα δώσουμε το 200%»

Ματς 6 βαθμών χαρακτήρισε το ντέρμπι ο Ισλανδός

Published

on

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το ντέρμπι της αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση αναφέρθηκε στο γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν αρκετές μέρες για να προετοιμαστούν, ενώ υποστήριξε πως ο αγώνας είναι ματς 6 πόντων, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους.

Αρχικά για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ισλανδός αμυντικός υποστήριξε ότι «Έχουμε παίξει πολλά ματς και ανάμεσα σε αυτά και πολλά δύσκολα και συνεχόμενα. Επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει και η δυνατότητα για ανάσες και ειδικά με τόσες επιλογές σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες, ενώ είναι σημαντικό πως δεν υπήρχε αγώνας μεσοβδόμαδα και λετσι είχαμε περισσότερες μέρες για προπόνηση».

Στη συνέχεια ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου ανέφερε «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε πώς τρέχουμε ένα αήττητο σερί και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Δεν συμφωνώ πως είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα ντέρμπι και δεν είναι μόνο αυτά που δίνουν βαθμούς και αυτό το σερί. Πλέον ξέρουμε το ρόλο μας, τι πρέπει να κάνουμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, η ομάδα προοδεύει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.»

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό υποστήριξε «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ακόμη κρίσιμο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Για μένα είναι ματς έξι βαθμών γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Έχουμε πλάνο και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

«Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μας δίνει ώθηση, αλλά στα ντέρμπι πρέπει να παίξεις καλά. Υπάρχει ποιότητα την αντίπαλη ομάδα, αλλά θα τα δώσουμε όλα γιατί το θέλουμε πολύ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα δώσουμε την ψυχή μας και το 200%».

Comments

Trending