ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που είναι το πλάνο από τα πλάγια;

Ακόμη πιο εξοργιστική η απάντηση της NOVA που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα γκολ οφσάιντ και έχασε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στην εποχή του VAR, επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε τη διάθεση να ελέγξει τη φάση και να κάνει τη δουλειά του. Ένα θέμα είναι η διαιτησία και ένα η μετάδοση.

Το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα για 30-40 ώρες δεν είχε την αίσθηση του οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην μετάδοση. Όταν όλοι (σχεδόν) οι Έλληνες βλέπουν ένα τέτοιο πλάνο και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την αίσθηση ότι έγινε κάτι παράτυπο, τότε δεν φταίνε οι πολλοί, αλλά ο ένας που δεν βοηθάει, δεν κάνει τη δουλειά του να δείξει σωστά την πραγματικότητα.

Είναι κάτι πρωτοφανές, όπως ακριβώς και η μετάδοση του αγώνα.

Το γιατί ΔΕ μεταδόθηκε ΠΟΤΕ ένα ξεκάθαρο πλάνο από τα πλάγια γι’ αυτή τη φάση δεν απαντήθηκε και αυξάνει τις υποψίες. Η NOVA με την απάντησή της παραδέχθηκε ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της στη συγκεκριμένη φάση. Η δεύτερη παραδοχή για τα ελλιπή highlights είναι ακόμη πιο εξοργιστική.

Το… ότι δε φταίμε εμείς για τις αποφάσεις των διαιτητών είναι άσκοπο να μπαίνει ως επιχείρημα, απλά μας ενημερώνει ότι ποτέ οι VAR δεν ζήτησαν το πλάνο και δεν έβαλαν γραμμές. (Οι διαιτητές και η σκοπιμότητά τους αποτελεί άλλο ζήτημα).

Στο τέλος-τέλος ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι: Υπήρξε ποτέ στην ιστορία των μεταδόσεων τέτοιο γκολ για το οποίο δεν προβλήθηκε ΠΟΤΕ πλάνο από την πλαϊνή κάμερα; Που είναι αυτό το πλάνο και ποιος αποφάσισε να μην προβληθεί ΠΟΤΕ;

Και όλα αυτά από το κανάλι που στηρίζεται πλέον από τις μεγάλες ομάδες, ΜΟΝΟ από τον ΠΑΟΚ!

* Και όμως! Η ΚΕΔ ακόμη ψάχνεται για την κλοπή της χρονιάς! Ακόμη δεν αποφάσισε! Ίσως να μιλάνε με τη NOVA και να ψάχνουν τα σωστά πλάνα…

Comments

Trending