ΕΥΡΩΠΗ

Ο κόσμος στηρίζει Τσιγγάρα!

Οι φίλοι της Τουλούζ πιστεύουν στο νεαρό ποδοσφαιριστή

Published

on

Μπορεί ο Θεοχάρης Τσιγγάρας να αναζητεί τα… πατήματά του και χρόνο συμμετοχής στην Τουλούζ, όμως ο κόσμος της γαλλικής ομάδας τάσσεται υπέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ενημερωτική ιστοσελίδα που επικεντρώνεται σε θέματα γύρω από την ομάδα της Τουλούζ, ζήτησε από τον κόσμο του συλλόγου, τη γνώμη του για τον 22χρονο παίκτη.

7 στους 10 ερωτηθέντες τάχθηκαν υπέρ του να αγοράσει η Τουλούζ τον Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ, παρά τον χαμηλό χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα, αφού θεωρούν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πολλές προοπτικές μπροστά του.

Ο Νταμιάν Κομολί, διευθυντής της ποδοσφαίρου της Τουλούζ, αναφέρθηκε στην περίπτωση Τσιγγάρα, και εστίασε στην περιπέτεια που πέρασε ο ποδοσφαιριστής το προηγούμενο διάστημα και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Πρόσθεσε πάντως, ότι όσο περνάει ο καιρός όλοι αρχίζουν να βλέπουν τον Τσιγγάρα που είχαν δει στον ΠΑΟΚ και τώρα πρέπει όλοι να περιμένουν προκειμένου ο Έλληνας παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Του δίνουμε χρόνο, αλλά παράλληλα παίρνουμε και εμείς χρόνο. Δεν βιαζόμαστε ακόμα. Η οριστική απόφαση για ενεργοποίηση της οψιόν πρέπει να παρθεί αρκετά αργότερα μέσα στη σεζόν» πρόσθεσε ο Κομολί.

Comments

Trending