ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ζεστό ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για Κουλιεράκη»

Όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του Βελγίου για τον 19χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Published

on

Η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται πως παρακολουθεί στενά αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς πέρα από το ενδιαφέρον που έδειξε στο παρελθόν για την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ του Βελγίου έκαναν λόγο για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά και του 17χρονου επιθετικού Στέφανου Τζίμα.

Τις τελευταίες ώρες, οι Βέλγοι σημειώνουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα εν λόγω ρεπορτάζ, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα της Κλαμπ Μπριζ, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της προκειμένου να «δώσει λύση στα αμυντικά της προβλήματα».

Η Μπριζ έχει υποβάλλει πρόταση στους «ασπρόμαυρους» γύρω στα δύο εκατομμύρια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ωστόσο το χάσμα είναι μεγάλο με τον ΠΑΟΚ να μην μπαίνει καν στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Συγκεκριμένα οι Βέλγοι σημειώνουν πως οι «απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι πολύ υψηλές για τον νεαρό και ζητούν δέκα εκατομμύρια ευρώ».

Σημειώνεται πως ο Χανιώτης στόπερ του Δικεφάλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Δεκέμβριο με ισχύ έως το τέλος του 2026.

Comments

Trending