ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Αλμέιδα: Στο μυαλό τους η… επίθεση!

Οι δύο προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της Κυριακής.

Published

on

Την διαφορά στα ντέρμπι πολλές φορές την κάνει η τακτική των δύο προπονητών, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη στην «σκακιέρα» του παιχνιδιού. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και η μάχη των δύο προπονητών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα έχουν καταστρώσει τα σχέδια τους για το χορτάρι της Τούμπας και παρότι, γνωρίζουν καλά ο ένας το υλικό του άλλου, κρύβουν κρυμμένους άσους στο μανίκι τους.

Από την μία ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική τακτική, κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εστιάστηκαν κυρίως στο επιθετικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις για την ανάπτυξη και τα τελειώματα σε δύο γκρουπ που δούλεψαν εναλλάξ αλλά και οι οικογενειακό διπλό.

Από την άλλη πλευρά ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει τα δικά του πλάνα για το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Αργεντίνο τεχνικό σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ, να ετοιμάζει επιθετικό πλάνο για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα φανέρωσε μερικές από τις σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού, με την «Ένωση να δουλεύει πάνω στα τελειώματα των φάσεων και την επιθετική ανάπτυξη από τα πλάγια. Ο Νίκλας Ελίασον φαίνεται πως διεκδικεί φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τους ασπρόμαυρους, ενώ τις επόμενες ώρες θα ξεδιαλύνει το τοπίο στο μέτωπο των απουσιών.

Comments

Trending