ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγινε επίθεση ή όχι από την ΑΕΚ στην Τούμπα;

Καμία κλήση παρά τις καταγγελίες

Published

on

Μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε μία σημαντική καταγγελία, αναφορικά με όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ημίχρονο.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” είπε συγκεκριμένα πράγματα, ωστόσο, προκαλεί τεράστια έκπληξη και απορία, το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσει για ό,τι συνέβη στα αποδυτήρια.

Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη, γιατί αυτό που είδα στο ημίχρονο, αυτόν τον πόλεμο, αυτήν την πίεση για να κερδίσουν είναι ντροπή! Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια είναι ντροπή! Μας δόθηκε μόνο ένα φάουλ υπέρ μας στο 2ο μέρος. Ενώ η ΑΕΚ παίζει επιθετική άμυνα. Δεν τους δόθηκε κόκκινη κάρτα. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν μέτρα στο γήπεδο.

Θα πρέπει να παρέμβει η Super League. Είναι ντροπή όλο αυτό. Μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά είναι κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά. Και μάλιστα όλα αυτά έγιναν στην Τούμπα. Για φανταστείτε τι συνέβη στο γήπεδο τους! Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει! Εμείς συνεχίζουμε μπροστά, πήραμε 3 βαθμούς και τίποτα άλλο Εύχομαι οι διαιτητές να σταματήσουν οι διαιτητές τις αποφάσεις εις βάρος μας, αλλά μάλλον δεν μπορώ να ελπίζω σε αυτό“, σημείωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και προφανώς, άπαντες περίμεναν πως θα ακολουθούσε η κλήση της ΑΕΚ.

Το γεγονός -ωστόσο- ότι η Ένωση δεν κλήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση, γεννά πολλά ερωτηματικά για την καταγραφή όσων έγιναν, μετά από τις καταγγελίες του Λουτσέσκου…

Comments

Trending