ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μαύρη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ

Η απόφαση με φόντο τον Ιωνικό

Published

on

Ο πιο πρόσφατος απολογισμός από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών σοκάρει και το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να διαχειριστεί το μέγεθος της τραγωδίας. Την ίδια στιγμή, η δράση συνεχίζεται κανονικά στην Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το βράδυ της Κυριακής (20:30) στην Τούμπα τον Ιωνικό κι όπως έγινε γνωστό, οι “ασπρόμαυροι” θα αγωνιστούν με τις μαύρες εμφανίσεις, σε ένδειξη πένθους.

Ο “Δικέφαλος” θα τιμήσει την μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τόσο άδικά τη ζωή τους, ενώ από τη δική της μεριά η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής (4-6/1) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Με βαθύτατη οδύνη, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η τραγωδία αυτή που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, συγκλόνισε όλη την κοινωνία μας.

Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Comments

Trending