ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των θυμάτων»

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας για το τραγικό δυστύχημα που συγκλονίζει την Ελλάδα!

Published

on

Τις σκέψεις τους για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, εξωτερίκευσαν στην κάμερα της Nova οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Μπράντον Τόμας.

Δεν είναι εύκολα να μιλάς για τέτοια πράγματα. Αυτό το δυστύχημα δεν επηρεάζει μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο για τους τραυματίες και κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων” τόνισε ο Νορβηγός στόπερ, ενώ ο Ισπανός επιθετικός είπε από την πλευρά του:

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη τραγωδία για τη χώρα και φυσικά για όλες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να στείλουμε τη δύναμη και την υποστήριξη που θα θέλαμε σε αυτές τις οικογένειες, που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, είναι τόσο λυπηρό. Οι σκέψεις όλων μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους“.

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Ιβάν Νάσμπεργκ, αφού τόνισε αρχικά πως “δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα για εμάς καθώς θέλαμε να κερδίσουμε (σ.σ. τον ΠΑΣ Γιάννινα), πρέπει να αντιδράσουμε, είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πάρουμε τη νίκη“, σημείωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά στα ντέρμπι αλλά χάνει βαθμούς κόντρα στους “μικρούς”: “Πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε τη δουλειά μας“.

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: “Πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι η δύναμή μας σε ολόκληρη τη σεζόν. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Να κερδίσουμε κάθε μονομαχία και να δώσουμε το 100% για την ομάδα. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό και στο παιχνίδι τον Ιωνικό και στα παιχνίδια που έχουμε μέχρι τη διακοπή αλλά και μέχρι το τέλος της σεζόν“.

Για το αν θα ήθελε να δώσει κάποια συμβουλή στον Τόμας Κεντζιόρα για το ντεμπούτο του ως βασικός:Αν παίξει αύριο (σ.σ. σήμερα), θα είναι έτοιμος. Αυτό είναι το καλό με αυτή την ομάδα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να αγωνιστεί, αυτός που έρχεται από πίσω κάνει τη δουλειά που πρέπει“.

Comments

Trending