ΕΥΡΩΠΗ

Χωρίς έλεος (vid)

Σεληνιασμένη Λίβερπουλ διέσυρε με 7-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Published

on

Η σεληνιασμένη Λίβερπουλ φιλοδώρησε με εκκωφαντική 7άρα την αγνώριστη Γιουνάιτεντ στο Anfield (7-0) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας.

Στο πρώτο μέρος και ειδικά το ξεκίνημα, δεν θα μπορούσε κανένας να διανοηθεί την κατάληξη του derby ανάμεσα στις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες του Νησιού. Οι φάσεις ήταν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όμως ο Νούνιες δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά (19’, 23’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπρούνο Φερνάντες έβλεπε την εστία και ήταν ολομόναχος αλλά η κεφαλιά του ήταν πολύ κακή (26’) και ο Ράσφορντ απέτυχε να συνεχίσει να δίνει νίκες (27’).

Στο 43’ όμως άλλαξαν όλα. Ο Χάκπο με φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία, με την πρώτη τελική των Reds, στον στόχο, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 1-0. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 1-0. Και στην επανάληψη, έγινε το πραγματικά, αδιανόητο.

Στο 47’ ο Ελιοτ γύρισε από δεξιά και ο Νούνιες με κεφαλιά έκανε το 2-0 δίνοντας στην Λίβερπουλ την ώθηση που οδήγησε στον ιστορικό διασυρμό της αιώνιας αντιπάλου. Στο 50’ ο Σαλάχ έσπασε τα πλευρά του Μαρτίνες, έδωσε στον Χάκπο και εκείνος με ασύλληπτο τελείωμα με διαγώνια λόμπα έδωσε το σύνθημα για το ανεπανάληπτο party (3-0). Στο 66’ ήταν η ώρα του Σαλάχ για την… αγαπημένη του συνήθεια με μονοκόματο δεξί έπειτα από γκάφα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ (4-0) και δυστυχώς για την τελευταία, υπήρχε ακόμα πολύς χρόνος.

Ο Τεν Χαγκ δεν σταματούσε να κάνει κινήσεις με τα χέρια του, όμως η κατάρρευση ήταν ακόμα στη μέση. Στο 75’ Ο Ελιοτ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Νούνιες με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ για το 5-0 και στο 83’ ήταν η σειρά του Σαλάχ για να γράψει και αυτός δεύτερο τεμάχιο κόντρα στην Γιουνάιτεντ από κοντά εκμεταλλευόμενος μια ακόμα γκάφα (6-0). Στο 88’ με πλασέ από κοντά ο Φιρμίνο διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Comments

Trending