ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανευτυχής ο Σβαμπ (pic)

Το μήνυμα του Αυστριακού μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Published

on

Ο Στέφαν Σβαμπ απουσίασε τις προηγούμενες ημέρες από τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί στην Αυστρία και το πλευρό της συντρόφου του, που γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Ο κεντρικός χαφ του Δικεφάλου, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που του ευχήθηκε για το ευτυχές αυτό γεγονός.

Πλέον, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και συγκεντρώνεται στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος (8/3).

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Και οι τέσσερις μας είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες ταυτόχρονα» γράφει στο μήνυμα του ο Αυστριακός.

Trending

Exit mobile version