ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ εναντίον Κάτσε, πράξη… 5η!

Ο απολογισμός του 29χρονου χαφ απέναντι στον Δικέφαλο και οι υπόλοιποι… σύνδεσμοι!

Published

on

Την τέταρτη εμφάνισή του με τη φανέλα του Βόλου θα πραγματοποιήσει πιθανότατα σήμερα ο Εργκούς Κάτσε, τον οποίο οι Θεσσαλοί απέκτησαν ως “ελεύθερο” την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου!

Εφόσον συμβεί αυτό, ο 29χρονος πλέον κεντρικός χαφ, θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά τον ΠΑΟΚ, στην οικογένεια του οποίου μπήκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών, ενώ φόρεσε 158 φορές τη φανέλα της “πρώτης” ομάδας, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

Στις προηγούμενες τέσσερις συναντήσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε, ο Κάτσε “μέτρησε” δύο ήττες τη σεζόν 2018-19 ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μία νίκη και μία ισοπαλία ως ποδοσφαιριστής του Άρη τη σεζόν 2020-21.

Ωστόσο, ο Κάτσε δεν θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που “ανδρώθηκε” στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πλέον ανήκει στον Βόλο. Και αυτό γιατί στο ρόστερ των Θεσσαλών υπάρχει ο Στάθης Τάχατος που “μετακόμισε” στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου τον περασμένο Ιούλιο ως “ελεύθερος”, αλλά και ο 23χρονος τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο υπέστη ρήξη χιαστών.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο ξεκίνημα της σεζόν, στο ρόστερ του Βόλου βρέθηκε τόσο ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ αλλά εν τέλει επέστρεψε γρήγορα στον ΠΑΟΚ Β, όσο και ο Γιώργος Κούτσιας.

Comments

Trending