ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο του ΠΑΟΚ στην Εθνική!

Για τις αναμετρήσεις με Ουγγαρία και Λευκορωσία.

Published

on

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας (24/03/2023, 17:00 «Γεώργιος Καμάρας») και της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/03/2023, 17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε στην Εθνική Ομάδα δύο παίκτες του Δικεφάλου για αυτές τις αναμετρήσεις και τους περιμένει για την πρώτη προπόνηση στην Αθήνα. Εκεί θα βρίσκονται οι Μπαλωμένος Κωνσταντίνος και Παναγιώτης Παναγιώτου, οι οποίοι θα συναντήσουν τον άλλοτε συμπαίκτη τους και πλέον ποδοσφαιριστή της Νόριτς, Χρήστο Τζόλη.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Λευκορωσία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025 θα αποτελέσει το επίσημο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον γαλανόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Γκούμας, Μπαλωμένος, Τζολάκης, Παναγιώτου, Ασλανίδης, Τρούμπουλος, Τουρκοχωρίτης, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Μεταξάς, Κατσουλίδης, Κρυπαράκος, Σουρλής, Καραμάνης, Σαπουντζής, Λιάτσος, Κουρφαλίδης, Κοσίδης, Μπελεβώνης, Σοφιανός, Τζαβίδας, Ζουγλής, Κουτεντάκης, Τζόλης, Νιάρχος.

Comments

Trending